Kosmische Healing

Healing komt vanuit het Engels en betekent heling. Vanuit het holisme gezien bestaan we uit een lichaam, een geest en een ziel en worden we gevoed met energie om gezond te kunnen leven. Wanneer ons lichaam lange tijd onvoldoende is voorzien van energie raakt het verstoord en kunnen er tekorten en blokkades optreden in ons lichaam. Dit kan zich enig moment gaan uiten in fysieke, emotionele, psychische, mentale klachten. 

Hoe werkt kosmisch healen in de praktijk?

Healing is een liefdevolle en pijnloze werkwijze voor het lichaam waarbij blokkades opgespoord en losgelaten worden. Deze blokkades kun je in dit leven of vorige levens opgedaan hebben of je draagt ze mee vanuit je voorouder- of familielijn.

Tijdens de behandeling is 'het veld van voorouders' altijd aanwezig en werk ik op die manier ook systemisch met hen. Voorouders waarmee jij dagelijks  verbonden was, bent en blijft. Bij kosmische healing heel je uiteindelijk jezelf, je kind(eren) én tot vele generaties terug. Daar waar de oorsprong ligt van jouw klacht, probleem of blokkade.                                                                                                                                                                

Hoe werkt een behandeling? 

Voordat de behandeling begint hebben we vooraf een gesprek om te kijken naar jouw vraag of eventueel de voortgang in je proces. Daarna neem je plaats op een stoel en houdt je kleding en schoenen aan terwijl je rustig en ontspannen zit. Soms is het nodig dat je enkele woorden uitspreekt om daadwerkelijk los te laten én je daar bewust van bent. Tijdens de behandeling begeleidt ik je op een prettige en veilige manier.

Hoe voel je jezelf na de behandeling? 

Dit verschilt, de een voelt zich lichter en meer opgeladen, opgelucht en blij en weer een ander is moe, heeft het koud of voelt zich neutraal. Dit is een normale reactie wanneer er met universele energie gewerkt wordt. Over het algemeen neemt dit na 1 dag af en komt er nog meer zachtheid, innerlijke rust en onstaat er ruimte voor jezelf. Een mooie geruststelling is dat je nooit te ver gaat of jezelf kunt verliezen tijdens een behandeling omdat je volledig bij bewustzijn bent en zelf bepaald wat je los laat in het tempo dat goed voor je is. Belangrijk is dat je de eerste dagen voldoende water drinkt zodat je lichaam afvalstoffen kan afvoeren zodat je geen hoofdpijn krijgt of misselijk wordt.

Hoeveel behandelingen heb je nodig? 

Van te voren is niet te zeggen hoeveel behandelingen je nodig hebt. Dit heeft veelal te maken met het niveau waarop jouw lichaam aangeeft blokkades, pijn, spanning en zwaarte los te laten. Jouw fysieke lijf bepaald zelf hoeveel tijd hiervoor nodig is om te herstellen. Ik stem nauwkeurig met je af of een vervolgbehandeling nodig is. Dit gebeurd altijd in overeenstemming met elkaar. Ik ga uit van ieders eigen kracht en zelfgenezend vermogen en streef in het bijzonder naar korte behandeltrajecten.